Troikahjertene fant jeg oppskrift her: http://www.villaperlesukker.no/?p=148 Her kan du finne mange andre spennende oppskrifter også!!
Mozartkulene fant jeg i et ukeblad hjemme i KOngsberg, husker sånn halvveis.
Til 30 kuler (de blir litt store, så det kan være en idee å kanskje øke til 36 el..): 100 g nougat (Odense) - denne har jeg ikke funnet i så mange butikker, men Meny og Mega er typisk butikker som har slikt.. Ikke Rema... 400 g marsipan (jeg har brukt Odense Ekte marsipan 50 % mandler) ca 150 g mørk sjokolade 70% kakao litt hvit sjokolade til pynt
Jeg delte opp marsipanen og nougaten i riktig antall. Lagde små kuler av nougaten, dette er veldig klissete så jeg gjorde det ikke så nøye. Lagde en liten kule av marspanen og klemte flat, pakket nougeten inn og rullet til kule igjen.
Smeltet sjokoladen på vannbad, dyppet kulene i sjokoladen ved hjelp av to gafler. Satt til avrenning/tørk på rist. Pyntet med litt hvit sjokolade.
Takker takker! Det er veldig moro, men tar mye tid for få biter, men men. Finner inspirasjon og tips på en del av bloggene som ligger under Andre interessante blogger!!
Glatt med å prøvesmake
SvarSlettDet drypper gjerne litt på de jeg er glad i ja!
SvarSlettOppskrifter?
SvarSlettTroikahjertene fant jeg oppskrift her: http://www.villaperlesukker.no/?p=148
SvarSlettHer kan du finne mange andre spennende oppskrifter også!!
Mozartkulene fant jeg i et ukeblad hjemme i KOngsberg, husker sånn halvveis.
Til 30 kuler (de blir litt store, så det kan være en idee å kanskje øke til 36 el..):
100 g nougat (Odense) - denne har jeg ikke funnet i så mange butikker, men Meny og Mega er typisk butikker som har slikt.. Ikke Rema...
400 g marsipan (jeg har brukt Odense Ekte marsipan 50 % mandler)
ca 150 g mørk sjokolade 70% kakao
litt hvit sjokolade til pynt
Jeg delte opp marsipanen og nougaten i riktig antall. Lagde små kuler av nougaten, dette er veldig klissete så jeg gjorde det ikke så nøye. Lagde en liten kule av marspanen og klemte flat, pakket nougeten inn og rullet til kule igjen.
Smeltet sjokoladen på vannbad, dyppet kulene i sjokoladen ved hjelp av to gafler. Satt til avrenning/tørk på rist. Pyntet med litt hvit sjokolade.
hvis du blir lei av lærer-greiene kan du jo bare bli konditor? ;-)
SvarSlettMaria
Takk og takk :oD
SvarSlettHerlig:) Fikk lyst til å smake jeg nå:)
SvarSlettKan ikke du lage en sånn bakeblogg :)
SvarSlettTo ord: imponerende og inspirerende ;)
SvarSlettTakker takker! Det er veldig moro, men tar mye tid for få biter, men men.
SvarSlettFinner inspirasjon og tips på en del av bloggene som ligger under Andre interessante blogger!!
Mari, du er heilt fantastisk! :) i gler me på ein smakebit!
SvarSlett