25. jan. 2010

Innlegg nummer 100. Quiz sier du??

Nei det er ikke snakk om truseinnlegg her nei. Men siden 26. desember 2007 har jeg tilsammen lagt inn 100 blogginnlegg. Dette betyr i snitt 0,13 innlegg om dagen, oversatt til litt under et innlegg i uka.

Hvordan feirer man 100 blogginnlegg mon tru?! Siden jeg har lite nytt og spennende å fortelle fra mitt litt kjedelige liv om dagen, og jeg ikke har tilgang til noen av mine dokumenter/bilder etter at pcn har vært på oppdatering hos de vanligvis så dyktige dataansvarlige så blir det ingen oppdatering i så måte.. Men hva en MIMREQUIZ?! Her gjelder det å ha tålmodighet eller å ha fulgt med godt!

MIMREQUIZ

Premie: middag i Prinsensgata (evt kafetur, får se hvem som vinner) og kinotur litt borti gata.

1) Sted? Sak?


2) Hva avbildes?


3) Navn på bil og fører.



4) Hvem er avbildet her? Hvorfor har dette bildet vært på bloggen min?



5) Hvem er dette?


6) Hvor er bildet tatt? Hva avbildes?



7) Hvem er dette? Hvilken bunad er dette?



8) Hva har skjedd her? Navn bør nevnes.



9) Hvor?



10) Hva var saken?


Og, ja jeg er lærer og godt mottakelig for smisk!! Kreativitet belønnes. Det er mulig det vil bli delt ut trøstpremier.. Kommer an på deltagelsen..

5 kommentarer:

  1. Margaret på fjellet26. januar 2010 kl. 11:04

    Kjære Mari. Du har laget en quiz for viderekomne, jeg kjenner meg kallet :)

    1. Saken er at is er veldig godt og da blir alle glade. Og man finner alltid en anledning til å spise is, la meg nevne i fleng: ny sesong gilmore girls ute, salg på Bianco, mandag, kjemi er moro og du er søt.
    2. Dette er et utsnitt fra stua til besteforeldrene dine. Du har veldig kule besteforeldre, noe som senere svar kommer tilbake til.
    3. Dette er Einar. Det finnes bare en som Einar, trenger derfor ingen nærmere beskrivelse. Han er gift med gode Kristin. Han kjører en MiniMorris.
    4. A trip down memory lane, her er tante Grete, bestemor, mamma, bestefar og tante Anne Britt. Og moten er upåklagelig!
    5. Dette er Mor. Altså din kjære farmor. Man kan si mye godt om farmor, men blant det beste er at hun synes Siv Jensen er kjerringete.
    6. Perlehøns, til forveksling lik snøflehøns som dessverre er utdødd pga av egen dumhet. Her foreviget i Sør-Afrika.
    7. The one and only Mari i sin Kongsbergbunad
    8. Et klassisk eksempel på vask av ufaglærte. Her har altså Merete blandet korta og ikke klærne og vasket grønt med hvitt. "Mamma" kan bare riste på hodet og sukke tungt.
    9. Kongsberg, kjære Kongsberg. Byen med jazzfestival og bergverksmuseum, slå den Molde!
    10. Må ha, bare må ha NSB. Vi elsker NSB tur/retur Kongsberg fordi toget går forbi Hamar. Gotta love it!

    SvarSlett
  2. Jeg får gi det et forsøk jeg og, siden premien var så fristende!! Here goes...

    1. Ai ai, dette var tider! Jente-London-turens (2006) høydepunkt med Haagen-Dazs besøk og gigantiske isporsjoner! Stakkars Ragnhild, fikk ikke være med på bildet, hun. Heldigvis hadde hun vært på Marks & Spencers og gjort noen kupp:)
    2. Dette må være tatt hos dine besteforeldre, ingen tvil om det. Herlig retrostil.
    3. The one and only Einar Trygvason Raen i sin lekre Morris Mini.
    4. På bildet er tante Grete, Bestemor, Mamma (Astrid, konfirmant for anledningen), Bestefar og tante Anne Britt. Anledningen var vel prøving av lekre retrokjoler...
    5. Mor, som i farmor. Hennings mor, altså. Kul dame.
    6. Sør-Afrikansk perlehøns (takk, Margaret!)
    7. Verdens kuleste Mari!! (eller skal vi si Hamar?) i vakker bunad. Må være fra Kongsberg/Buskerud-traktene.
    8. Stakkars Merete. Dette har hun nok fått høre en del ganger... Konklusjon; man blander ikke Maris fine og LYSE kjøkkenhåndklær og duker med KNALLGRØNNE håndklær i vaskemaskina!
    9. Numedalslågen, også kalt "lågen" på folkemunne i Kongsbergtraktene. Her avbildet noe breddfull, kan det være fra sommeren 2007, tro?
    10. Mari er tro og god kunde hos NSB (nå også med kundekort!) tiltross for dårlig punktlighet mellom Kongsberg og Drammen.

    SvarSlett
  3. 1. Fire jenter på cafe's reaksjon da de hørte jentene på nabobordet snakke om hvordan Dean var den beste mannen for Rory. Isen er bare decoy.
    2. Det er en lampe, som på nachspill fort kan gjøres om til strippestang, om så trenges.
    3. Bilen er selvsagt en MiniMorris, og bildet er tatt på settet til Jason Bourne 1 filmen, da Matt Damon dreiv å øvde seg til biljakta i Paris.
    4. Photoshoppa bilde av hvordan de fire prinsessene i Prinsensgate seg ut om 50 år. (pluss Ole Kristian)
    5. Er et bilde i samme photoshop-serie av vår kjære husvert.
    6. Tatt i Prinsensgates berømte bakgård, dagen før Thanksgiving.
    7. Husker ikke helt hva hun dama het, men tror jeg nettopp leste i DetNye at hun er sammen med Milo Ventimiglia. Bunaden er eget design og kalles Babesbunad.
    8. Ragnhild har funnet ut av vi mangler koppehåndklær, og gått amok på Ikea.
    9. Er tatt fra den broa i SH, da Mari og Jess var på date etter bid-a-basket auksjonen.
    10. Saken er at NSB får oss trygt hjem. Alltid.

    SvarSlett
  4. Jeg skrev et svar her dagen etter at quizen kom, men så ble den sporløst forsvunnet! Så da prøver jeg meg igjen:

    1) Bildet viser tre jenter Mari er veldig glad i og er blitt brukt nettopp til dette: Vise at hun gleder seg til KRISTIN KOMMER PÅ BESØK! Isen er bare en unnskyldning til å se ut så rare som de gjør på bildet. Her er det snakk om kos!

    2)Dette bildet minner Mari om besteforeldre og besøk hos sådanne. En god blanding av sofa, pute med avtrykk etter et hode, bilder og stålampe representerer Maris barndomsminner fra besteforeldrene.

    3)Her er Einar i sin Mini. Dette bildet ble tatt i forbindelse med en eller annen Børretur? Var dere med i Jul i Svingen?

    4) Her er Mari sin flotte familie og kule klær. Mari har fått den blå kjolen som bestemora står i. I tillegg er det bilde av en tante grete, mor, bestemor og to til. For en tid!

    5) Dette er enten hun Mari kaller Mor eller Bestemor. Altså farmor eller mormor. Dette visste jeg for noen dager siden, men vi kan alle være enige om at det er en flott dame selv om vi ikke vet slektskapet!

    6) Er det noe jeg er sikker på, så er dette perlehøns. Selv observert slike i Afrika, og dermed må det være fra en Sør-Afrikatur som Mari likte godt.

    7) En bli og fornøyd blogger i sin flotte bunad. Tipper noe Kongsbergbunad eller noe sånt. Går det an å se bedre ut?

    8) MERETHE har skjedd. MERETHE! Trenger egentlig bare å si navnet. Men hun klarte i alle fall å vaske grønne duker sammen med hvite kopphåndklær og kluter, og da skjer slike ting...

    9) Vakre, flotte, fine, søte, varme, kalde, gode KONGSBERG! Det går ikke an å være derfra og være dum samtidig. Umulig.

    10) For å avslutte quizen hedrer Mari sin faste transport og trofaste reisefølge: Norges StatsBaner! Du kommer deg alltid miljøvennlig hjem med NSB (en eller annen gang)..

    Jaja, ikke like kreativt eller korrekt som visse andre svar, men jeg håper på en trøstepremie :)

    SvarSlett